avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intarziere 1,5 ani peste termen proiect imobiliar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intarziere 1,5 ani peste termen proiect imobiliar Voluntari

Buna ziua. As avea nevoie de o indrumare intr-o problema cu care am confrunt cu un dezvoltator imobiliar din Voluntari. S-a depasit termenul de livrare al proiectului cu 1,5 ani conform termenului din contract. Incontinuu dau alte termene si le tot amana( doar telefonic, nu am nicio amanare primita pe mail sau oficiala). Ii sun, nu raspund, trebuie sa insist cateva zile ca sa primesc un raspuns. As vrea sa stiu in ce conditii pot primi desbagubiri.

Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 3 Iulie 2025
MariaaaSs, utilizator
Vedeți contractul.
Puteti merge la avocat cu contractul dacă nu înțelegeți.

București 2025
Nu după un an și jumătate ci după o luna trebuia sa mergeți la av,sa trimiteți notificări,sa verificați situația litigiilor existente etcetc.Sa nu va fi trezit prea târziu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism nelivrat conform contractului; ce pot face? dipopa dipopa Buna ziua, In data de 16.03.2022 am incheiat un contract de vanzare-cumparare pt un autoturism Kia Sportage 1.6 T-GDI HEV 6AT 4x4 Business Line + optionale ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata rezervare achizitie apartament expertcontabilpc expertcontabilpc Buna ziua, Un prieten a facut o rezervare pentru un apartament pentru care a platit 1500 euro unui dezvoltator imobiliar, tranzactie intermediata de o agentie ... (vezi toată discuția)