avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua. Dacă am încheiat deja un contract de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua. Dacă am încheiat deja un contract de furnizare ...

Bună ziua. Dacă am încheiat deja un contract de furnizare a energiei electrice in luna iunie pot opta acum pentru schimbarea furnizorului ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:00, 7 Iulie 2025
bineinteles. atentie insa: efectul se va manifesta dupa 30 zile, iar recalcularile din urma vr ma dura. nu in ultimul rand, noul furnizor trebuie sa fie de acord sa va primeasca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere curent Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, As dori sa stiu, pentru un apartament cumparat printr-un contract de vanzare-cumparare, la care fostii proprietari au mai stat 30 zile pana au ... (vezi toată discuția)
Lamurire situatie geamborela geamborela In urma cu vreo doua luni am cumparat un spatiu de la o firma in baza unui contract de vinzare cumparare pe persoana fizica , totul in regula pana la ... (vezi toată discuția)
Enel nu mi-a mai emis factura din luna mai Sissy2022 Sissy2022 Buna ziua, Sunt abonat casnic Enel la energie electrica si gaze naturale. Problema mea este la energie electrica. Mie pe acest an mi-a fost emisa o ... (vezi toată discuția)