avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Citi bani in euro pot achita cash la cumpararea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Citi bani in euro pot achita cash la cumpararea unui imobil??? ...

Citi bani in euro pot achita cash la cumpararea unui imobil???
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:41, 10 Iulie 2025
Maxim 10.000, cu condiția ca acesta să fie prețul integral și tranzacția să fie între persoane fizice.
10000! euro
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
50.000 lei.
Pana la 49.999 lei inclusiv puteți achita numerar.
Nu mai e 10.000 euro, că a sărit euro de 5 lei.
Notarul a acceptat plata a 9150 euro cash iar restul, pina la achitarea pretului final , care nu e de 1000 euro, va fi transmis prin baca. E legal????

adriandimitriu a scris:

Maxim 10.000, cu condiția ca acesta să fie prețul integral și tranzacția să fie între persoane fizice.

Corect

raluk0207 a scris:

50.000 lei.
Pana la 49.999 lei inclusiv puteți achita numerar.
Nu mai e 10.000 euro, că a sărit euro de 5 lei.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste ... chilly0104 chilly0104 buna ziua. la vanzarea unei masini este legal sa accept peste 10000 euro cash? sau este obligatoriu transferul bancar. cumparatorul insista plata cash. ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)
Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)