Bună ziua!! Doresc un răspuns concret!
Vreau să încep prin a spune că mă numesc Maria! Am 27 de ani și un copil de 4 ani ,o căsnicie de 6 ani care deja e gata de un an de zile imediat!
Au fost neînțelegeri între mine și soț..
Cauza: deplasări prin țară dar și alte chestii -intalniri cu femei etc mesaje telefon....mereu cu telefonul după el etc etc....
..De un an stau la părinți mei simt că inebunesc....nu mă mai înțeleg nici cu ei....fostul soț mă tot amână cu divorțu( deși a fost de acord,dar mereu cand a fost vorba sa mergem nu își face timp...
El lucrează la o firmă und mereu e tot plecat prin țară...când vine acasă de abia își vede copilu dar să stea macar o zi cu el....nu își face timp niciodată.
Vreau liniște..... :((((
Aș dori sa iau copilu sa plec în alta localitate,ce ar trebui sa fac pentru că eu in localitatea und stau la părinți mei nu mai pot sta ....am ajuns la capătul răbdării....nici eu nici copilul nu ne simțit bine ....
Trebuie sa denunț la poliție că vreau sa plec ,va rog ajutați-ma cu un rasp....
Doamna, de divortat, puteți divorta un instanta, nu trebuie sa stați dupa sot.
De.plecat, la fel, puteți pleca cand vreti si unde vreti in tara asta. Anunțați pe tatal copiilor unde veți locui ca poate vrea sa își vadă copilul
Luați legătura cu un avocat și deschideți dvs procedura de divorț pe calea instantei de judecata.
Dacă soțul este de acord cu divortul își poate exprima consimtamantul în mod civilizat, la fel ca la notar, fără martori, fără alte probe.
Dacă nici aici nu își face timp sa ajungă, tot obțineți desfacerea casatoriei și fără acordul sau ori prezenta sa.
Doar asa aveți certitudinea ca obțineți ce doriți, controlând dvs cursul procesului.
Puteți pleca oriunde doriți, nu trebuie sa aveți acordul politiei sau sa anunțați undeva plecarea.
Este totuși recomandat ca soțul dvs sa știe unde se afla copilul sau, în caz ca vrea sa îl viziteze.
Contribuie lunar la întreținerea copilului?