avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua!Vrem sa infiintam o asociatie de proprietari ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua!Vrem sa infiintam o asociatie de proprietari intr-un ...

Buna ziua!Vrem sa infiintam o asociatie de proprietari intr-un condominiu de 12 apartamente,din care isi dau consimtamantul la asociere proprietarii a 7 apartamente.Condominiul nostru este cladire separata ,avand bransamente separate si suprafata comuna delimitata de condominiul invecinat.Putem noi infiinta asociatie de proprietari numai pe condominiul nostru?Pe viitor,dupa ce asociatia condominiului nostru a fost inffintata ,poate condominiul invecinat sa se afilieze la asociatia noastra?Se face acest lucru prin cererea scrisa a fiecarui proprietar din condominiul vecin si atasata prin semnarea unui act aditional la acordul condominiului nostru de asociere initiala?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua.am și eu o intrebare.acum patru ani ne-am transformat ... Mircea Cojocaru Mircea Cojocaru Bună ziua.Am și eu o intrebare.Acum patru ani ne-am transformat din asociație de locatari în asociație de proprietari.Blocul este format din 4 scari.Pina ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc intr-un complex de 2 blocuri si nu avem asociatie ... MihaelaElenaD22 MihaelaElenaD22 Buna ziua! Locuiesc intr-un complex de 2 blocuri si nu avem asociatie de proprietari iar \"intretinerea\" este stransa de un vecin care ii tine evidenta pe un ... (vezi toată discuția)
Separare lidia01 lidia01 cum procedezi cand vrei ca tu sa ramai cu asociatia mama iar scara cealalta sa isi infiinteze asociatia lor de proprietari (vezi toată discuția)