avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Salutare. Este valabilă semnarea contractului prin ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Salutare. Este valabilă semnarea contractului prin aplicații ...

Salutare. Este valabilă semnarea contractului prin aplicații de genul (Adobe Fill & Sign) . Este o semnare prin aplicație .
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 02:54, 7 Iulie 2025
Depinde despre ce fel de contract vorbim. Sunt contracte pentru care e necesar doar acordul de vointa a părților, sunt contracte pentru care e necesara o anumită forma scrisa pentru a fi valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adobe fill & sign pentru semnături frunzulita4 frunzulita4 Este in regula ca pentru contracte prestări servicii sa folosesc aplicatia Adobe fill & sign pentru semnături? Asta pentru clientii ce nu sunt din același ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere - semnatura The_Wizard92 The_Wizard92 Buna ziua, Recent a fost lansat formular.sts.ro, unde putem completa declaratiile online. In cazul in care downloadez documentul in format PDF, este ... (vezi toată discuția)
Cum poate o firma sa emita o factura in baza unui contract nesemnat? cerbucristi1 cerbucristi1 O firma mi-a emis o factura in baza unui contract nesemnat de mine. Am platit-o fara sa imi dau seama iar contractul mi-a fost trimis pe mail dupa 30 de zile. ... (vezi toată discuția)