avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara. Tatăl meu a predat permisul de conducere ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara. Tatăl meu a predat permisul de conducere la poliție ...

Bună seara. Tatăl meu a predat permisul de conducere la poliție din motive de sănătate Se poate face RCA dacă nu mai are permis. Autoturismul îl conduc eu (fiul) . La noul RCA se poate să mă treacă pe mine la mențiuni sau ceva de genul aceasta .
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 11:06, 7 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate faceți cu tatăl un ctvc la un birou copiat acte și deveniți proprietarul autoturismului.
Dacă deveniți proprietar RCA o să vă poarte numele.
Aveti doua variante
1) tatal va vinde masina, deveniti proprietar de drept si incheiati polita de asigurare pe numele dv.
2) polita RCA se incheie in continuarea pe numele titularului din certificatul de inmatriculare si dv o conduceti in continuare . Da, puteti fi adaugat pe polita RCA ca si conducator auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon si asigurari auto cosmina95 cosmina95 Am o nelamurire, tatal meu a decedat anul trecut iar talonul si asigurarea masinii sunt trecute pe numele lui. Pot face asigurarea pe numele mamei mele fara sa ... (vezi toată discuția)
Rca cristianx004 cristianx004 de curand am cumparat o masina sh ....daca o inmatriculez pe numele meu trebuie sa ii fac alt rca?acesta este valabil pana la sfarsitul anului....rca nu se ... (vezi toată discuția)
Rca si casco valabile dupa cumpararea unui auto second hand? ... nikepsh nikepsh rca si casco valabile dupa cumpararea unui auto second hand? Buna ziua, As dori sa ma lamuresc intr-o speta care suscita multe discutii printre ... (vezi toată discuția)