Daca I am platit unei avocate suma de 1500 lei pt a ma reprezenta intr un dosar si mi a taiat chitanta doar pt 500 lei, iar cei 1000 lei nu s au mai justificat la acel dosar, cum pot sa mi recuperez banii?!... De doi ani ma rog de ea sa mi dea banii inapoi si refuza! Ce cai juridice am?!
Din cei 1500 de lei av ar fi.platit taxe de aproape 35-40%(Barou,Anaf 10%,CASS ca sa nu mai spun deplasarea la instanta(combustibil și parcarea în marile orase)etc.Daca procesul a durat câteva termene nu câțiva ani (atunci av fi venit cu bani de acasă).. Mai corect era sa va ceara de câteva ori mai mult cât ar fi fost prețul real ,sa va dea chitanță dar probabil nici clientul nu ate posibilitatea sa plătească iarvav are de plătit facturi și atunci se bucura la onorarii minime.Adevarul este ca întotdeauna undeva la mijloc .Nu este de mirare ca s a procedat asa ,probabil astfel de cazuri se vor înmulți în toate domeniile de activitate iar statul in loc sa încaseze va avea de pierdut..Sa nu va mai spun de situațiile în care av depune chitanță pt întreaga suma iar judecătorul reduce onorariul din răzbunare,fata de av,sau n alte motive..
Taxa de barou
irinman
Sunt reclamanta intr-un proces civil. Avocatul mi-a cerut o \'taxa de barou\" de 1000 de lei la inceputul actiunii. Dupa prima infatisare, cand s-a amanat ... (vezi toată discuția)