avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața. Am o întrebare în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața. Am o întrebare în legătură cu un proces-verbal ...

Bună dimineața. Am o întrebare în legătură cu un proces-verbal de contravenție rutieră. Acesta are două greșeli de completare și anume seria și numărul cărții de identitate este al cărții care au avut-o în baza de date, carte care este expirată din noiembrie 2022, O a doua greșeală este că numărul de înmatriculare are greșită a treia literă ( K în loc de I ). vreau să știu dacă poate fi contestat acest proces și șansele să fie anulat. Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:55, 9 Iulie 2025
Sansele sunt foarte mici, deoarece astfel de erori sunt numite in drept erori materiale, sunteti identificabil prin alte mijloace, ca de exemplu CNP si atunci nu exista pentru instanta nici un dubiu ca dvs. sunteti contravenientul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv de contraventie rutiera, cu seria si numarul cartii de identitate ... emylianomonac emylianomonac PV de contraventie rutiera, cu seria si numarul cartii de identitate a contravenientului complet gresite. Este nul? Se poate castiga ... (vezi toată discuția)
Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Amenda pe numele meu la care nu am facut eu infractiunea mariusrau mariusrau m-am trezit cu o amenda de parcare ilegala pe numele meu la care nu am participat la infractiune sau nu am fost acolo la momentu realizarii procesului ... (vezi toată discuția)