avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua Sunt căsătorită de 6 ani și împreună ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua Sunt căsătorită de 6 ani și împreună de 11 ani ...

Bună ziua
Sunt căsătorită de 6 ani și împreună de 11 ani am și stăm în casa părinților lui tatăl decedat dezbătut moștenirea mai locuim doar cu soacra el are dreptul să și alunge încă soția din curte sau să nu o mai primească dacă încă nu am divorțat
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 14:32, 9 Iulie 2025
Aveti dreptul , cat ii sunteti sotie , sa locuiti impreuna cu sotul . Dar , stiti foarte bine , el poate face in asa fel incat sa doriti dvs. sa plecati , si sa nici nu va uitati in urma …. Dragoste cu sila chiar nu se poate …
Momentan locuinta e considerata locuință de familie și, în calitate de soție, aveți dreptul de a sta acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune razvan_popescu razvan_popescu Am o mare problema! impreuna cu sotia si ce trei copii, locuim la soacra mea. Eu nu am mutatie la aceasta adresa, in schimb sotia are. In urma cu 5 ani, socrul ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ne_interesant ne_interesant 1. Bunica sotiei a murit acum un an , acum vrem sa se dezbata mostenirea intre tata si cele doua fete ( una din ele este soacra mea ) : casa si terenuri 2. ... (vezi toată discuția)
Impartirea unui apartament mostenit george1972 george1972 Cele mai urite procese sunt acelea la care se ajunge din cauza neintelegerii fratilor.Sotul meu au mostenit impreuna cu fratele si sora lui doua apartamente. ... (vezi toată discuția)