avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am un băiat de 12 ani si nu vrea sa vina la mine ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am un băiat de 12 ani si nu vrea sa vina la mine (mama) ...

Bună am o întrebare am un băiat de 12 ani si nu vrea sa vina la mine (mama) dar legea mi la data mie trebuie sa plătească tatal pensia alimentara si daca nu este la mine ?
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:52, 10 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia alimentara e destinata intretinerii copilului . Daca nu e la dvs. , ce vreti sa faceti cu acei bani ? ba , ar trebui sa trimiteti dvs. o suma tatalui , pe copil trebuie sa-l intretina ambii parinti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de intretinere si facultate in strainatate monny79 monny79 Sotul meu mai are 2 fete din casatoii anteioae si un baiat de 2 ani cu mine. Cea mare de 19 ani , dupa apaitia baiatului nodtru, s-a gandit sa faca o ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere copil- compensare cu alte contributii cocos144 cocos144 Buna seara ! Prin documentele de divort,tatal este obligat la plata lunara a unei pensii de intretinere pentru copilul minor ramas in ingrijirea mamei ( ... (vezi toată discuția)
Recurs cerere pensie alimentara MariusFulga MariusFulga Domnilor si doamnelor avocati , am si eu o intrebare. Sunt student in anul 2 de facultate , in cadrul Facultatii de Matematica si Informatica , Universitatea ... (vezi toată discuția)