Asa cum am scris mai sus , am depus cerere de incetare cu acordul ambelor părți, înainte de a întra in concediu de odihna ( planificat si anunțat la început de an ) . Pe cerere am scris data de 28.07 data la care doresc sa închei contractul. ( ziua cand ma întorc din concediu ).
Ulterior am aflat ca nu este aprobata cererea si va vor anunța zilele următoare cum procedam după ce se va efectua inventarul , pentru ca va ieși din gestiune o alta colega de-a mea.
Menționez ca voi face si cerere de restituire a garanției oprite pentru toți anii in care am lucrat la această companie. Pot primi dobânda pentru aceasta garanție oprita ?
La ce sa ma aștept , sau ce este de făcut?
Care sunt procedurile in astfel de situații in care nu se aproba cererea de incetare cu acordul partilor ?
User88 a scris:
In perioada 14-25 iulie 2025 voi fi in concediu de odihna , insa intentionez sa îmi fac cerere de demisie cu acordul ambelor părți . La noul loc de munca voi începe cu data de 1.08.25.
Nu știu exact ce data de încetare sa scriu in cerere având in vedere ca voi întra si in concediu pentru 2 săptămâni.
Cum este mai corect ?
În cazul in care pun data de 14.07 ca data de demisie , voi mai putea efectua concediu ? Sau se plătesc zilele de concediu neefectuate?
Menționez ca lucrez într-un magazin unde face inventar după venirea/plecarea unei persoane in gestiune.
Mulțumesc anticipat