avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Șomaj dupa CCC Buna ziua. Pe 9 august se termina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Șomaj dupa CCC Buna ziua. Pe 9 august se termina concediul CC, ...

Șomaj dupa CCC
Buna ziua. Pe 9 august se termina concediul CC, iar firma la care sunt angajata e intr un proces de mutare in alta tara, absorbita de alta firma. Eu nu pot sa plec in alta tara, deci imi pierd serviciul oricum.Momentan nu au voie să ma concedieze cat sunt in acest proces, asa mi a spus avocata lor. Cert este ca vreau sa primesc si eu somaj pana reusesc sa ma angajez undeva serios. Daca imi dau demisia eu, ca sa termin mai repede balamucul si lucrez o lună undeva pe perioada determinata pot să iau somaj dupa aceea?
Mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cyna Cristina , utilizator 12:36, 11 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce v-a spus acea avocata este eronat ..concedierea poate avea loc imediat la revenirea din CCC.

Daca va dati demisia si apoi lucrati o lună undeva pe perioada determinata puteti beneficia de somaj .
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reanceperea activității după ccc Doinadoina38 Doinadoina38 Sunt angajata a unei firme cu sediul în București dar care are puncte de lucru în toată țara, momentan eu sunt în ccc , eu am activat în funcție la o ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu ingrijire copil pana la 2 ani Ank27 Ank27 Buna seara, In cazul unei mamici care este in concediu de ingrijire copil pana la 2 ani si care va trebui sa revina la serviciu in septembrie 2012, este ... (vezi toată discuția)
Cand se da decizia de incetare activitate a contractului de munca in cazul intrarii in insolventa a firmei, contractul fiind deja suspendat pentru concediul de crestere a copilului surduluiza surduluiza Am o mare nelamurire si nu mai stiu pe ce cale sa o iau si pe cine sa intreb asa ca am decis sa apelez si la dvs. In timp ce ma aflam in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)