Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Recent a decedat mama mea ,care a fost curatorul fratelui ...

Buna ziua!
Recent a decedat mama mea ,care a fost curatorul fratelui meu (bolnav mintal).
As dori sa depun o cerere in instanta pentru a-i deveni curator .
Cel mai urgent lucru ar fi sa pot sa-i preiau pensia ,ca mai apoi sa i-o pot trimite . Mama ii incasa pensia prin posta ,pe urma ii trimiteam fratelui meu la centrul unde se afla .
Dupa ce se rezolva acest lucru ,as dori sa facem si succesiunea .
Intrebarea mea este …ce anume sa specific in cerere? E nevoie de 2 cereri? Ce fel de documente trebuie sa mai atasez?
Cum spuneam …cel mai important lucru este sa-i pot prelua pensia .
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Mari probleme succesiune-cu un farte bonlav handicapat al carui curator legal sunt benga112 benga112 Speta: Tatal meu a fost casatorit cu mama mea.Mama a murit in 1965.In anul 1970 tata sa recasatorit. Cu mama vitrega are un copiil ,,RETARD MINTAL SEVER,, In ... (vezi toată discuția)
Urgent - important - situatie critica!!! Clear Clear Intr-o situatie mai putin obisnuita se cauta solutii: Persoana de sex masculin in varsta de 47 ani, bolnav mintal irecuperabil. Pana de curand acesta avea ca ... (vezi toată discuția)
Solicitare acte angajati administratie proprietari jewelled jewelled Ca si proprietar al apartamentului in care domiciliez, am solicitat presedintelui de administratie acte referitoare la angajarea femeii de serviciu (onclusiv ... (vezi toată discuția)