avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Fratele meu a primit o amenda de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Fratele meu a primit o amenda de circulație pe care ...

Bună ziua. Fratele meu a primit o amenda de circulație pe care nu a plătit în 2018. El este stabilit în Italia iar amenda a primit o în timp ce era în vizita în România. Între timp primăria la dat în judecata pentru a face muncă în folosul comunității. In luna mai eu am plătit amenda și primăria au făcut cerere de renunțare la judecată. Azi am primit citație pentru judecată fixată în luna octombrie. Așa este procedura pentru a da hotărârea definitiva sau judecată merge mai departe

Alte discuții în legătură

Confirmare de renunțare la urmărirea penală ContSters431407 ContSters431407 Buna seara! Am o mare nelamurire, va rog sa ma ajutati! Pentru o infractiune pedepsita de art 228 alin.1 C.pen. Am primit ordonanta de la procuror, prin care ... (vezi toată discuția)
Amenda penala+ zile de munca in folosul comunitatii Nicoletanica Nicoletanica Buna seara! In urma comiterii infractiunii de conducere a unui autoturism cu numere rosii expirate, fratele meu a primit o solutionare pe care o sa o redau ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda viteza in italia Bgd30 Bgd30 Buna seara! Am primit o instiintare de contraventie de la politia locala a unui oras din Italia, prin care mi se comunica ca am depasit viteza legala cu ... (vezi toată discuția)