avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Bună ziua, îmi puteți spune vă rog în cat timp ...
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog în cat timp ați primit ...

Bună ziua, îmi puteți spune vă rog în cat timp ați primit răspuns de la CEDO? Vă mulțumesc frumos anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:19, 10 Iulie 2025
În termen de 3 luni de la primirea formularului de plângere completat de dvs., Curtea vă va trimite o scrisoare.
Dar acest termen de 3 luni poate fi prelungit la 6-8 luni până veţi primi prima scrisoare de la Curte, dacaă aţi trimis formularul într-o perioadă de vacanţă sau într-o perioadă în care s-au primit foarte multe plângeri,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Cedo octavian77 octavian77 Pe data de 15 ianuarie am trimis o scrisoare la CEDO ca urmare a incalcarii unui drept de catre statul roman. Sincer sa fiu trecuse mult timp si nu credeam sa ... (vezi toată discuția)
Plangere cedo ContSters302312 ContSters302312 BUNA ZIUA, Plangerea prealabila la CEDO este diferita de cea care este trimisa de aceasta ulterior spre completare? (vezi toată discuția)