avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Magazin alimentar sau bar?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Magazin alimentar sau bar?

Bună seara ! Un vecin a deschis magazin de curând și de atunci nu mai avem liniște în casa deoarece este foarte aproape de casa noastră. Servesc clienții cu băuturii alcoolice chiar in fata magazinului iar aceștia se urinează pe gardul nostru ,vorbesc foarte tare sau chiar urla . Patronul da foc deșeurilor seara de seara și aproape ca nu mai putem sta în casa de fum. Wc-ul ecologic l.a poziționat chiar în fata geamului nostru de la baie. Într-un cuvânt liniștea noastră a dispărut odată cu toate astea . Cu ce instituție as putea lua legătura va rog?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:07, 11 Iulie 2025
Primarie, mediu, politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o casă la țară în care locuiesc periodic. ... Victor1989 Victor1989 Bună ziua! Am o casă la țară în care locuiesc periodic. Lângă locuință mă învecinez cu un magazin alimentar, la intrarea căruia în fiecare seară ... (vezi toată discuția)
Buna seara. as dori sa ma indrumati si pe mine cu o treaba serioasa. ... Claudiu Bîgu Claudiu Bîgu Buna seara. As dori sa ma indrmati si pe mine cu o treaba serioasa. Din luna septembrie barbatul meu se certase cu un prieten de al lui si cu varul meu. ... (vezi toată discuția)
Patronul unui magazin alimentar serveste alcool clientilor pe spatiul public Cornel91622 Cornel91622 Ce masuri se pot lua impotriva propietarilor de magazine alimentare ce servesc clientilor bauturi alcoolice in afara magazinului sau a curtii in care este ... (vezi toată discuția)