Ajutor va rog!
In decembrie mi-am deschis un PFA pentru a lucra cu contract de colaborare cu un salon 9602 (manichiură).De-a lungul lunilor mi-au tras foarte mulți bani pe produse era specificat in contract asta doar ca nu ma așteptam la așa mult. Din procentul meu de 35% rămâneam cu 25%. Mereu facturam produsele fără sa primesc factura (practic am băgat banii in firma dar nu ii pot deduce, am facturat dar nu am văzut niciodată banii respectivi). Un exemplu concret, am facturat 1700 și am încasat 1100. In iunie, după plata i-am anunțat ca nu mai merg pentru ca e bătaie de joc și nu mai stau in preaviz. Astăzi, când ar fi trebuit sa iau banii mi-au spus ca nu am respectat contractul și ca nici eu nu îl respecta. Scrie in contract ca trebuie sa stau in preaviz dar nu cred ca e legal sa nu îmi de-a banii pe luna trecută. Am avut încasări de 7100 de lei iar calculat la procent ar trebui sa iau 2450 și am avut și bonus de weekend( dacă mergeam 4 zile de weekend-800 lei bonus). Sunt studenta și sunt disperata, ce pot sa fac?