avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daca se face RCA pe serie de șasiu pe un an de zile ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daca se face RCA pe serie de șasiu pe un an de zile (am nevoie ...

Daca se face RCA pe serie de șasiu pe un an de zile (am nevoie de 1 luna in vederea înmatriculări) este valabilă în continuare fără nume proprietar ??
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 08:20, 11 Iulie 2025
pe polita RCA se inscrie obligatoriu numele asiguratului/proprietarului. In vederea inmatricularii, polita rca se incheie pe o luna, maxim 3 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înscriere mașină: cu sau fără asigurare? wizard0350 wizard0350 Buna seara. Am nevoie de asigurare ca sa incriu masina? Daca masina are asigurare facuta de fostul proprietar, eu nu o pot inscrie, asa e? La acte necesare ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca costelpandele costelpandele buna ziua din nefericire am suferit un accident auto al carui vinovat sunt .masina pe care o conduceam erea cumparata de mine in urma cu vreo trei luni pe care ... (vezi toată discuția)
Masina second laurentiuu laurentiuu Am cumparat o masina second, am facut contractul de v-c, am pus fiscalul pe toate contractele, am trcut-o la mine la impozitm si urmeaza sa ma prezint pentru ... (vezi toată discuția)