avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta ...

Buna ziua. Nu reusesc sa aflu de unde pot obtine o adeverinta vechime/venit din perioada 08 07 1985-11 01 1986.de la Intreprinderea Constructii Montaj si Confectii pentru Constructii. Ca punct de lucru sau sediu , era pe strada Inclinata ,sect.4 sau 5 Bucuresti. La Arhivele Nationale nu am rezolvat nimic. Ce ma sfatuiti sa fac ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:49, 17 Iulie 2025
Trebuie aflata in ce societate a fost reorganizata dupa 1990 ... internetul nu ofera clar o astfel de informatie .. poate reveniti cu mai multe detalii.
Intreprinderea apartinea de "santierul" Casei Poporului. Mai mult ca sigur ca a fost desfiiuntata.
Arhiva pentru Casa Poporului de afla la o UM din Pitesti, Pitești, str. Trivale, nr. 4
Tel. 0248/223477 int. 133
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. O sa incerc si acolo.
Nu raspunde nimeni la acel nr de telefon. Oricum nu cred ca aveam treaba cu armata. Am ajuns la intreprinderea respectiva prin detasare de la Intreprinderea de Avioane ,cu "Santierul Tineretului"

Alte discuții în legătură

Buna ziua! in anul 1985,am fost detașat la Șantierul tineretului,centrul ... laurentiudd laurentiudd Buna ziua! In anul 1985,am fost detașat la Șantierul tineretului,Centrul civic,București,timp de 1 an Îmi puteți spune,va rog,unde găsesc arhiva,pentru ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)