avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhive carti de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhive carti de munca

Buna ziua,locatia arhivei IMEB de unde pot scoate o adeverinta cu grupa de munca ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va adresati :
- Arhivelor Nationale Direcţia Municipiului Bucureşti
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

sau

- UMEB SA
Adresa: Romania, Bucuresti, Sector 6, Bd. Timisoara, Nr.104A, cod: 061334
Telefoane: +40 31 425.12.02, +40 31 425.12.03
Fax: +40 31 425.12.01
E-mail: office@umeb.ro
Vreau sa mi recuperez carte de munca am lucrat la A C M 4 Piata Uniri pana in anul 1988.Va multumesc
ANTREPRIZA CONSTRUCTII MONTAJ NR.4 BUCURESTI SA
Adresa: Str. FRUMOASĂ nr.20 , Bucureşti, sect 1

sau

Str. Barasch Iuliu, 4A, Bucuresti-Sector 3, Bucuresti, 30791, București
Buna ziua .nu stiu daca ai i se pun intrebarile sar o sa incerc cu aperanta ca imi va raspunde cineva.unde gasesc date despre arhiva energoutilaj bucuresti
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2022
Costibamsecostibamse, utilizator
In urma fuziunii prin absorbtie cu ELJ Automotive SA, incepand cu 2014, SC Energoutilaj SA a devenit ELJ Automotive SA Sucursala Bucuresti

Alte discuții în legătură

Firma desfiintata. cum aflu unde are arhiva pentru a obtine documente necesare pensionarii? aureliao2015 aureliao2015 Buna seara As dori sa aflu de unde obtin o adeverinta privind vechimea in munca, necesara la dosarul de pensionare, daca firma respectiva si-a incetat ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)