avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o aparare in fata ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o aparare in fata instantei ...

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati int-o aparare in fata instantei :
In luna noiembrie 2023 am parcat in zona unui stadion de fotbal pentru ca avea meci fiul meu dar mi a cazut un copac pe masina avariind-o.
Am chemat in judecata primaria pentru despagubiri dar mi s-a respins deoarece judecatoarea considera ca am parcat pe spatiu verde . Mentionez ca in zona nu exista locuri de parcare cum ar fi trebuit cf Regulamentului General de Urbanism, zona nefiind nesemnalizata .Cum pot demonstra daca este sau nu considerat spatiu verde si cum ma pot apara ?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:27, 11 Iulie 2025
Simplu, faceti o poza acelui loc in care ati parcat. Daca nu este spatiu verde asta e proba pe care o propuneti in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietatea spatiului verde din spatele blocului ion minca ion minca Unul dintre vecini a avut surpriza neplacuta de a-si gasi masina avariata din cauza unui copac cazut in spatele blocului, iarna trecuta. Masina a fost reparata ... (vezi toată discuția)
Ridicare abuziva a masinilor in constanta dragan1alex dragan1alex Buna ziua! Cred ca toata lumea a auzit ca in Mamaia / Constanta se ridica masini pe banda rulanta si sunt total de acord cu aceasta masura cat timp exista ... (vezi toată discuția)
Dauna provocata de tencuiala unui bloc Magherescu Magherescu Buna ziua si va salut cu respect. Asta noapte, in timpul furtunii din Bucuresti, o bucata destul de mare din tencuiala blocului in fata caruia am parcat ... (vezi toată discuția)