avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am contul de salariu blocat din cauza popririlor. ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am contul de salariu blocat din cauza popririlor. Instituția operează ...

Am contul de salariu blocat din cz popririlor. Instituția operează lunar virând 50 % din salariu executorilor. Am primit de la o ruda o sumă în cont și mi-a blocat-o pe aia. Este corect. Aștept un răspuns. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Abuz - neprimire 50 % din salariu de un an de zile Nyco43 Nyco43 Sunt salariata la o institutie publica. Am doua popriri, cu executare silita pentru care institutia imi opreste 50 % si vireaza banii prin Trezorerie. ... (vezi toată discuția)
Perimarea executarii si in modalitatea popririi nicu-dumitru nicu-dumitru Cu deosebita stima, va rog sa-mi precizati cum trebuie procedat in cazul pe care il expun. In urma executarii silite, poprire pe salariu, executorul nu a mai ... (vezi toată discuția)
Blocare / deblocare cont salariu cristi.a cristi.a Buna ziua, Am o poprire pe conturi pentru care compania la care lucrez achita 50% din venitul meu in contul execturului. Cealalta jumatate merge in contul ... (vezi toată discuția)