avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN reambalare ceai
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN reambalare ceai

Buna ziua!

Dorim sa achizitionam ceai gata procesat in cantitati mari, sa il reambalam si vindem. Pentru vanzare pare sa fie aplicabil codul CAEN 4727. Intrebarea este daca activitatea de reambalare intra pe CAEN 1083, tinand cont de faptul ca ceaiul nu trece prin nici un alt proces?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:30, 12 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
CAEN 8292 - Activităţi de ambalare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt cumparare en-gros si revanzare en-detail silviahu silviahu Buna ziua, Achizitionez en-gros un ceai si doresc sa-l revand mai departe en-detail; este clar ca se modifica ambalajul si eticheta produsului. Pe scurt, ... (vezi toată discuția)
Autorizații pt activitatea de apicultura sebastian.1301 sebastian.1301 Buna ziua, as dori informații in ce privește dobândirea autorizațiilor necesare pentru a intra in legalitate cât privește un Srl cod caen 0149, 4690, ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen am nevoie pentru urmatoarele activitati? Simiro Simiro Buna, doresc sa-mi deschid o firma tip srl-d si as dori sa stiu ce coduri caen sunt necesare pentru urmatoarele activitati: 1) doresc sa import un produs ... (vezi toată discuția)