avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Pot reveni la micro?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Pot reveni la micro?

Bună ziua! Am o societate care a trecut de la micro la impozit pe profit în 2023 pentru ca nu aveam nici un angajat. Eu dacă ma angajez cu 4 ore că sunt pensionar și atât am dreptul, pot reveni la micro? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 11 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitare societate de la 1 ianuarie 2024? stela chelner stela chelner Buna ziua! O societate care a fost micro de la infiintare, a trecut incepind cu ian 2023 la impozit pe profit . Nu a avut salariati.Mai poate revenii la ... (vezi toată discuția)
Am deschis o firmă in noiembrie 2022 fără angajat. Constantinesis Constantinesis Buna ziua! Am deschis o firmă in Noiembrie 2022 fără angajat, neplătitoare TVA deci intra la categoria Micro doar 2 luni. Deoarece nu pot avea angajat ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la impozit pe profit la micro de 1% este posibila din 2024? Andreea Muresan Andreea Muresan Buna ziua! Conform noilor reguli am trecut in 2023 la impozit pe profit de la 16% ( de la micro 3% in 2022). As vrea sa stiu daca va fi posibil ca din ... (vezi toată discuția)