avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ziua buna. M am apucat de construit o casa, toate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ziua buna. M am apucat de construit o casa, toate actele sunt ...

Ziua buna. M am apucat de construit o casa, toate actele sunt in regula, proiectul respectat cu supervizare diriginte de santier. Dupa ce am pus acoperisul, vecinul mi a zis sa fac ceva cu el pt ca lui, dupa ora 17.00 ii va acoperi al doilea rand de panouri solare. Mi a zis subtil ca daca nu fac ceva o sa mearga mai departe, probabil o sa incerce sa mi trimita diverse controale. Casa lui fiind la 1m de gard, eu i am dat semnatura, si eu la 1.2m de gardul comun. Nu se preteaza in zona sa ni se ceara studiu de insorire… o zi buna va doresc
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:01, 12 Iulie 2025
Buna ziua

Daca respectati autorizatia de construire nu veti avea probleme. Dar da, e posibil sa va trimita diverse controale, ca sa va sicaneze.

Daca vreti sa schimbati forma acoperisului, va trebui sa modificati proiectul si deci si autorizatia de construire.

Eu nu as da curs unei astfel de solicitari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire anexa in mediul rural de 3,2m alinamariananistor alinamariananistor Buna ziua,am cumparat o casa in mediul rural,avand doua camere si un hol din chirpici,pe care vreau sa o renovez si sa anexe o baie,bucatarie si o sufragerie ... (vezi toată discuția)
Proiectarea propriei case danielpredaionut danielpredaionut Buna ziua, Un inginer care a absolvit Universitatea de Constructii si are experienta in proiectarea de locuinte(case, anexe gospodaresti), isi poate realiza ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructii aldorin aldorin Cum pot obtine o copie de pe autorizatia de constructie si documenetele aferente in baza carora vecinii spate si fata cladirii mele si-au ridicat si \\" ... (vezi toată discuția)