avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am câștigat în instanță dreptul la spor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am câștigat în instanță dreptul la spor neuropsihic ...

Bună ziua ,am câștigat în instanță dreptu la spor neuropshic acum doi ani.Sa stabilit în unitatea unde lucrez să-l primim în tranșe. Acum un an am primit în luna aprilie ,anul acesta ni sa spus că nu o să mai primim nici un ban.Este corect ,nu trebuia să se respecte hotărârea judecătorească .Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 14 Iulie 2025
Trebuie sa se respecte hotararea judecatoareasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amnistie fiscala LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua . Va rog sa ma lamuriti si pe mine , daca se poate , in urmatoarea problema : in anul 2009 am castigat in instanta acordarea unui spor de dispozitiv ... (vezi toată discuția)
Executare silita institutii de stat Ilinca1958 Ilinca1958 Buna ziua, Cadrele didactice, in majoritate au hotarari judecatoresti definitive si irevocabile pe Legea 221/2008. Acestea au fost esalonate cu OUG 71/2009. ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis alinauim alinauim Buna ziua, Sotul meu in urma cu un an a facut plangere contraventinala la Judecatoria Cornetu, in luna februarie anul acesta a pierdut acest proces, am primit ... (vezi toată discuția)