avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În sept.2023 firma la care am lucrat a declarat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În sept.2023 firma la care am lucrat a declarat insolvența ...

Bună ziua,
În sept.2023 firma la care am lucrat a declarat insolventa.Anterior eu dădusem firma în judecata pt neplata a 6 salarii..
Cinci salarii le-am recuperat după lupte seculare de la Fondul de garantare a creanțelor salariale.
În dec 2023 tribunalul mi-a suspendat acțiunea.

Cândsi cum se poate redeschide actiunea în instanta?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:31, 14 Iulie 2025
Actiunea se va relua dupa inchiderea procedurii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)
Neplata salarii cio_andrey cio_andrey Se da urmatoare situatie : 4 angajati neplatiti de 3-4 ani la o intreprindere intrata in insolventa. 1. Se pot recupera drepturile salariale ? 2. Daca nu, ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii când firma a intrat ăn insolvență AndreasBenea AndreasBenea Bună ziua. În urmă cu câteva zile mi-au venit prin poștă preavizele și deciziile de concediere ale angajaților firmei la care încă mai lucrez ... (vezi toată discuția)