avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am un vecin ce folosește un generator electric ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am un vecin ce folosește un generator electric ...

Bună ziua am și eu un vecin ce folosește un generator electric stau la curte iar seara se aude destul de deranjant mă puteți sfătui ce să fac ? Am fost la mediu mi-au spus ca nu au aparate de măsură și ca trebuie sa se ocupe primăria și poliția locală Va multumesc
Cel mai recent răspuns: claudio79 , utilizator 12:04, 18 Iulie 2025
Vecinul este branșat la rețeaua electrică? Nimeni nu consumă combustibil doar pentru a face gălăgie
Da, politia locala se ocupa, faceti o reclamatie conform legii 61/1991.
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2025
latka, utilizator

adriandimitriu a scris:

Vecinul este branșat la rețeaua electrică? Nimeni nu consumă combustibil doar pentru a face gălăgie

Nu este legat deși poate

latka a scris:

Da, politia locala se ocupa, faceti o reclamatie conform legii 61/1991.
[ link extern ]

Am făcu și mi-au spus ca nu este foarte deranjant
Asta e, daca asa a decis politia.

Alte discuții în legătură

Probleme muzica vecin Adrian420 Adrian420 Buna ziua, iubita mea lucreaza de acasa întrucât fizic nu poate datorită situației actuale. Vecinul de jos se gaseste in timpul zile sa puna muzica tare ... (vezi toată discuția)
Poluare fonica produsa de un generator torr10 torr10 Daca vecinul are generator de curent care ma deranjeaza seara dupa ora 22 pana la 2 noaptea aflat la distanta mica de gardul meu trebuie sa am aparat de ... (vezi toată discuția)
Programul de liniste maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta : conform noii legi privind programul de liniste in bloc, inteleg ca est interzis sa faci zgomot de ... (vezi toată discuția)