avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... C.I. expirata pe imputernicire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

C.I. expirata pe imputernicire

Buna ziua,
Am facut o imputernicire notariala, dar respectivei persoane ii va expira C.I. in viitorul apropiat.
In acest caz imputernicirea isi va pierde valabilitatea?
Pot sa imputernicesc alta persoana, pentru acelasi lucru, dupa expirarea valabilitatii C.I. a primului imputernicit?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
Dumitru Josan, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 16:30, 17 Iulie 2025
Împuternicirea notarială nu-și pierde valabilitatea dacă persoana desemnată își schimbă BULETINU` când cel vechi expiră.
Procura respectivă va expira la data scadentă trecută în cuprins de către notar.
Ultima modificare: Joi, 17 Iulie 2025
Dapix, utilizator
Nu expira
Este cnp-ul împuternicitului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este valabila procura daca imi schimb ci? DorisBorix DorisBorix Sunt imputernicit sa insotesc un minor in strainatate,am facut procura dsr voi schimba buletinul deoarece expira in curand.mai este valabila procura sau pot ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate- procura IORDAN ELENA IORDAN ELENA Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, daca mi-am schimbat Cartea de Identitate pentru ca-mi expira, si in Procura lasata de sotul meu pentru a putea calatori la el ... (vezi toată discuția)
Procura necesara parasirii tarii cu un minor roocky roocky buna ziua.unde trebuie sa merg sa ma interesez daca procura notariala facuta de unul dintre parintii este valabila si nu este falsificata?va rog imi trebuie un ... (vezi toată discuția)