avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In 2021 am achizitionat un apartament de la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In 2021 am achizitionat un apartament de la o persoana ...

Buna ziua, In 2021 am achizitionat un apartament de la o persoana care cumpara apartemente vechi, le renoveaza si le revinde. Apartamentul a fost "renovat" de persoana respectiva doar de suprafata si sub acele zugraveli, e dezastru. Exista o solutie legala de a recupera din pagube? De a atentiona viitori clienti ai lui? Eu mi-am dat seama de unele lucruri atunci, dar chiar pe toate nu ai cum sa le vezi. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lazauradu18 , utilizator 16:58, 17 Iulie 2025
Buna ziua, depinde ce fel de vicii sunt, cand aj fost descoperite, etc.
Au fost descoperite pe parcurs: probleme cu prizele, intrerupatoarele (unele au trebuit anulate pentru ca era scurt). De aceea am decis sa renovez eu apartamentul si sa schimb instalatia electrica dar pana acolo acum, observ ca de fapt apartamentul a fost doar zugravit, parchetat, faiantat peste cele vechi. In baie, intre timp a cedat si faianta de pe un perete. In bucatarie exista mucegai.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de rezervare Ligia-Elena Ligia-Elena Buna ziua , este obligatoriu ca in contractul de rezervare sa fie trecute si urmatoarele : Apartamentul va fi branșat la toate utilitățile (gaze și ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? amk1243 amk1243 Vecinul de la etajul superior a inlocuit teava de scurgere de la bucatarie. Au trecut 7 luni si in urma lucrarii efectuate sus, la mine au aparut pete de ... (vezi toată discuția)
Renovari eterne wps wps Buna ziua, Am o nelamurire in legatura cu lucrari de renovare in apartament. Vecinul de deasupra se apropie de 1 an si jumatate de cand tot bocane si freaca ... (vezi toată discuția)