avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Tatăl meu scrie poezii si realizeaza lucrari grafice ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Tatăl meu scrie poezii si realizeaza lucrari grafice ...

Bună ziua! Tatăl meu scrie poezii si realizeaza lucrari grafice si pictura.. Primește numeroase oferte din tara dar mai ales din afara tarii pentru lucrările de grafica și pictura însă nu am cunostintele necesare pentru a-l indruma in vederea vanzarii operelor.
Cum trebuie sa procedeze pentru a le putea vinde? Ce obligații are, unde si cum se înregistrează lucrările?
As dori dacă se poate explicații cât mai detaliate întrucât nu cunosc legislația în domeniu și nici nu am abilitatea de a interpreta texte legislative..
Va mulțumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 17:12, 22 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua.

Cred că varianta cea mai simplă ar fi înființarea unui P.F.A.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiatul ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, doresc sa va cer sfatul intr-o problema. daca o firma doreste sa adauge tuturor ofertelor tehnice si comerciale pe care le face catre diverse ... (vezi toată discuția)
Drept de autor alinasavin alinasavin Documentatiile pentru finantare realizate de catre o firma de consultanta sunt protejate de dreptul de autor? (vezi toată discuția)
Fisa post janina drula janina drula As dori un model de fisa postului ptr un jurist -functionar public cu atributii privind achizitiile publice.Multumesc (vezi toată discuția)