avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Recuperare daune auto copac cazut
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Recuperare daune auto copac cazut

Recuperare daune auto copac căzut.

In cursul zilei de ieri 17.07 in jurul orei 18.00 la plecarea din parc casa albă sectorul 1 mi-a căzut un copac pe mașina, eram in mers cu copilul.
Auto este aproape dăuna totala, plafon, parbriz, capota etc.
Am fost la poliție și am declarat accidentul, polițistul a trecut pe foaie "dăuna 80%".
Doresc să încerc să-l repar in regim propriu, deoarece costurile reparatiei într-un service autorizat sunt peste valoarea mașinii.
Există șanse să recuperez ceva și ce trebuie făcut ?
Am înțeles că sunt slabe șanse, deoarece mașina nu era parcata și era în mișcare.

Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
danielstefan392, utilizator
Aveți sanse mari nu contează dacă era parcata legal sau ilegal sau în mișcare..Trebuie identificat unde se afla copacul pe domeniul public proprietate privata,pt a vedea cine va fi chemat în judecata.Am avut astfel de dosare și chiar dacă instituțiile își paseazăi responsabilitatea în cele din urma se rezolva ..
Ultima modificare: Vineri, 18 Iulie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zăpadă căzută pe mașină de pe acoperișul bisericii. pot obține despăgubiri de la parohie? adys123 adys123 Buna seara. Ieri in jurul orei 16 am avut nefericita placere de a imi gasi masina avariata in zona plafonului de zapada cazuta de pe acoperisul unei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vin cu o intrebare , daca am masina parcata la coltul ... owy2022 owy2022 buna ziua, vin cu o intrebare , daca am masina parcata la coltul blocului, la o distanta de aproximativ 2,5 metri de fereastra care este chiar a mea , eu ... (vezi toată discuția)
Masina avariata de caderi de zapada Catalin167 Catalin167 Buna ziua. As dori sa intreb pe cei care cunosc legile mai bine decat mine care ar fi procedura corecta de urmat in cazul de mai jos. Am lasat ieri masina in ... (vezi toată discuția)