avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor persoane ...

Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor persoane din exterior ca sa mai tranziteze un complex privat de blocuri? Mentionez ca acele persoane sunt agresive si provoaca scandaluri in complex existand si un dosar penal in urmarire. Care este procedura?

Alte discuții în legătură

Violenta in familie, ordin de restrictie valibtk91 valibtk91 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. am 25 de ani si sunt somer. Locuiesc cu mama si tatal meu.pe 29.03.2016 mama a fost lovita de tata ... (vezi toată discuția)
Mama mea a fost agresata fizic si amenintata in public. victor1906 victor1906 Ca si subiectul din titlu,mama mea a fost agresata fizic fiind lovita cu pumnii si picioarele pe strada in loc public ,existand un martor.A depus declaratie ... (vezi toată discuția)
Ce sfat imi dati ContSters259304 ContSters259304 Buna ziua, Am divortat in 26.07.2012, un copil minor de 4 ani si 10 luni,care mi-a fost incredintat mie, locuinta comuna cu fostul sot.Atat inainte de divort ... (vezi toată discuția)