avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor persoane ...

Cum pot pune restrictie legala prin judecatorie unor persoane din exterior ca sa mai tranziteze un complex privat de blocuri? Mentionez ca acele persoane sunt agresive si provoaca scandaluri in complex existand si un dosar penal in urmarire. Care este procedura?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:48, 18 Iulie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs nu puteti. Procurorul poate. Judecatorul de drepturi si libertati poate. Instanta de judecata poate.
Conteaza insa si situatia de fapt, dosarul, incadrarea juridica, pericolul social, iminenta acestuia, si alte elemente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)
Talharie Irina Havirneanu Irina Havirneanu un cetatean x este agresat in plina noapte, i se fura telefonul mobil ..se ajunge in tribunal in care cetateanul x este martor.agresorii sunt acuzati de ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza emiterea unei rezolutii de catre procuror? corneliu82 corneliu82 Buna ziua, Acum 7 luni am fost prins de catre politia rutiera Bucuresti conducand cu 0.45 mg/l in aerul expirat.In urma probelor biologice mi-au iesit ... (vezi toată discuția)