avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Înșelătorie online unde reclam?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Înșelătorie online unde reclam?

Am platit 2000 euro pentru o masina de la licitație. Nu am mai luat masina pentru ca avea ceva defecte ce nu apăreau in pozele de la licitație. Unde pot depune plângere pentru ca nu am primit banii inapoi ? Am facut asa zisa cumpărare prin cineva de pe Facebook pe care nu il cunoșteam. Am bagat banii intr-un cont revolut . Ma gândesc ca la deschidere cont trebuie buletin si ar trebui sa fie ușor de identificat persoana de către politie . Persoana se afla in Olanda ... roman .
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:46, 19 Iulie 2025
Persoana se afla in Olanda ... roman.” Dar aveti convingerea ca persoana cu care ati vorbit este persoana care detine contul REV?

Speta dvs este simpla in ceea ce priveste plangerea. Plangerea se depune la politie sau la parchet.
Mai departe, daca este sau nu este plangerea intemeiata, este o alta discutie, si nu sunt elemente suficiente de analizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am comandat ceva de la o doamnă de pe facebook și ... Maria1235678910 Maria1235678910 Bună ziua! Am comandat ceva de la o doamnă de pe Facebook și i-am pus bani în cont..comanda nu mai vine..doamna tot amână ba că mâine ba că ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri ... Gabby676 Gabby676 Buna ziua , as dori cateva informatii legate de ce anume demersuri legale pot lua legat de o chestiune personala , ci anume cineva a creat un cont fals de ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune desi sunt nevinovat... flo1990b flo1990b Prin data de 20.12.2013 am cumparat doua telefoane mobile de pe okazii cu un pret total de 350 lei de la un vanzator din alt judet,telefoanele au fost trimise ... (vezi toată discuția)