avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Salutare! De curand, respectiv in data de 17.07.2025 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Salutare! De curand, respectiv in data de 17.07.2025 am aplicat ...

Salutare!
De curand, respectiv in data de 17.07.2025 am aplicat pentru un credit de nevoi persoanale de 130.000 lei, aducand un coplatitor (pe tatal meu), deoarece eu ma incadram singur doar la 100.000 lei.
Doamna de la banca mi a spus ca a dat spre aprobat si ca primesc un raspuns in decurs de 2 zile, insa as vrea sa intreb daca exista posibilitatea , dupa acordarea creditului, daca pot 100% sa schimb coplatitorul cu un altul, avand si un salariu mai mare, dar pentru a nu il incurca pe tatal meu pe viitor deoarece si el ar dori sa faca un credit in perioada ce urmeaza.
Tin sa mentionez ca acest credit este facut la banca BRD.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 16:22, 20 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Teoretic se poate, insa bancile nu prea sunt flexibile cand vine vorba de modificarea clauzelor contractuale din initiativa debitorului.

Cel mai intelept ar fi sa nu contractati (semnati) creditul, sa vorbiti cu inspectorul de credite (doamna de la banca) ca doriti sa aduceti alt coplatitor se face inca o data analiza datelor si semnati asa. Astfel tatal Dvs ramane cu venitul si cu posibilitatea de accesa un credit in viitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coplatitor (fara stiinta) la al doilea credit desi suma ratelor este dubla fata de venitul meu ContSters385471 ContSters385471 Buna ziua, Am un credit in derulare la [b]banca A in valoare de 730 lei[/b] (acesta fiind gradul maxim de indatorare conform salariului meu). Mai am 2 ani ... (vezi toată discuția)
Neplata abonament - un credit nou mriulian mriulian Salutare, Ma numesc Iulian Virgil si ca orice tanar ce face 18 ani m-am gandit sa imi fac un abonament la vodafone. Am platit taxe peste taxe, valoare ... (vezi toată discuția)
Partaj elenusht elenusht Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra. Am divortat la tribunal, divortul s-a desfacut din vina exclusiva a sotului. Am incercat sa avem o mediere asupra ... (vezi toată discuția)