avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Intenționez să ies din indiviziune în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Intenționez să ies din indiviziune în urma moștenirii, ...

Bună seara! Intenționez să ies din indiviziune în urma moștenirii, vă rog dacă puteți să-mi spuneți care sunt pașii de urmat și care sunt costurile? Vă mulțumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie rezolvați amiabil la notar dacă ceilalți coproprietar sunt de acord, în caz contrar instanta este singura soluție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri legate de iesirea din indiviziune adria_bd adria_bd Buna ziua, Am cateva intrebari legate de iesirea din indiviziune: 1. daca toate cele 3 persoane care fac iesirea din indiviziune se pun de acord privind ... (vezi toată discuția)
Mostenire incurcata MirunaM33 MirunaM33 Mama a decedat. Suntem 3frati si tata. Fiecare am primit cate 1/4 din bunurile mamei. Mama avea impreuna cu tata un apartament si impreuna cu fratele ei in ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune gib gib Buna ziua Am o situatie privind iesirea din indiviziune pentru un teren aflat in proprietatea comuna cu vecinii. Terenul se afla in Cluj-Napoca si are o ... (vezi toată discuția)