avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Căsătorie online
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Căsătorie online

Dacă eu locuiesc în Scoția și fosta soție locuiește în România ne putem recasatorii online? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 11:23, 21 Iulie 2025
Daca va referiti la programarea casatoriei online, gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa va programati on-line casatoria , dar NU va puteti casatori on-line , trebuie sa fiti amandoi prezenti fizic .
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie pentru casatoria in uk az14 az14 Buna ziua Am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati daca se poate Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean englez de origine pakisthaneza in UK si v-as ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. ... Ana Maria Pandelas Ana Maria Pandelas Bună ziua! Am o întrebare, la care încă nu am găsit răspuns. Am divorțat în urmă cu 3 ani, dar încă nu am schombat numele după divorț. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Srl - "intreprinzator debutant" roxana89 roxana89 Puteti sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac cu exactitate pentru inființarea unei firme srl intreprinzator debutant? Puteti sa-mi dati mai multe detalii cu ... (vezi toată discuția)