avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Schimbare rezidenta fiscala pensionar in UK , mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Schimbare rezidenta fiscala pensionar in UK , mai platesc CASS?

Daca imi schimb rezidenta fiscala in UK mai datorez CASS din pensie in Romania?
Sunt vesel si tanar pensionar. Pensia mea depaseste cei 3000 lei, deci voi plati CASS.
Deoarece in prezent locuiesc la copii in UK, ma intrebam daca schimband rezidenta fiscala din Romania in UK voi mai fi obligat sa platesc acel CASS, sau pot sa scap de birul lui Bolojan?!
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 21 Iulie 2025
doctorS, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara. eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. ... dodorel62 dodorel62 Bună seara. Eu sunt pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei. Dar am și handicap grav pe probleme respiratorii, dat definitiv, având și un aparat pentru ... (vezi toată discuția)
Actionar dacia - pensionar, dator la fisc desi nu a primit un leu dividende in viata lui byrev byrev Dupa marea teapa a privatizarilor in masa, bunica mea a devenit actionar la Dacia, actiuni care ulterior au fost \\\\"diluate\\\\" prin matrapazlacuri ... (vezi toată discuția)
Bună. În prezent sunt pensionar militar. după pensionare m-am ... BenyDIM BenyDIM Bună. În prezent sunt pensionar militar. După pensionare m-am angajat la privat unde banuiesc ca se plătește CASS-ul. În aceasta situație este normal sa ... (vezi toată discuția)