avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, Am următoarea problemă: 1. taxă de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, Am următoarea problemă: 1. taxă de timbru judiciar ...

Bună ziua,

Am următoarea problemă:
1. taxă de timbru judiciar eșalonată de instanță;
2. am plătit lunar suma fără nici o întârziere, prin ghiseul.ro;
3. „inteligenții” de la taxe și impozite nu au mai „văzut” că am plătit ratele începând cu octombrie 2024;
4. m-am trezit cu titlu executoriu pentru sumele pe care oricum le-am plătit;
5. am fost la taxe și impozite și mi-au zis că e în regulă acum, le-au apărut sumele și să nu-mi fac griji;

Acum am primit acasă plicul cu titlul executoriu, dosar de executare, tot tacâmul.

Să înțeleg că eu acum, pentru că la taxe și impozite lucrează niște „inteligenți”, trebuie să îmi pierd timpul să cer anularea în instanță a executării silite? Pot să le cer vreo despăgubire pentru deranj?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:37, 22 Iulie 2025
Buna ziua, fie obtineti de la Ditl o adresa de incetare a executarii silite, fie formulati contestatie la executare, alta varianta nu exista. In proces puteti obtine cheltuielile de judecata avansate, nu despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perimare tinaa tinaa buna ziua . va rog sa imi spuneti ce inseamna perimarea intr-un dosar civil . ma intereseaza ce se intampla cu taxa de timbru judiciar reclamatul a decedat in ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu pentru amenzi rutiere care au fost platite maraV maraV Fiul meu a primit un plic de la directia taxe si impozite, in care a gasit un titlu executoriu pentru o suma care reprezinta un numar de 4 amenzi rutiere, dar ... (vezi toată discuția)
Executare silita abonament de telefon din 2001 poxi poxi Buna ziua,in anul 2001 mama a facut un abonament la o companie de telefonie mobila pe care dupa un an nu la mai platit (in acest abonament intrand si pretul ... (vezi toată discuția)