avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna dimineața , ! Până la urmă cărțile de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna dimineața , ! Până la urmă cărțile de identitate cu ...

Buna dimineața , ! Până la urmă cărțile de identitate cu cip sunt obligatorii sau pot opta pentru carte de identitate care a fost și până acum?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:32, 23 Iulie 2025
Daca trebuie sa o schimbati din diferite motive, da, puteți opta
Cipul din cardul de sănătate, nu va deranjează?
Nu e că am ceva împotriva cu cipul doar că durează mult până vin și trebuie sa plec la munca în străinătate
Buna dimineața am zis nu am nimic împotriva doar că dureaza mult și nu mă incadrez

gi-jane2 a scris:

Daca trebuie sa o schimbati din diferite motive, da, puteți opta
Cipul din cardul de sănătate, nu va deranjează?

puteti opta, dar sa stiti ca dureaza si asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatean roman-american cu domiciliul stabil in sua ,c.i. provizorie in romania ili47 ili47 Buna , situatia este urmatoare *cetatean roman-american stabilit de 20 de ani in SUA *cu ocazia dobandirii casa si teren .Notarul cere dovada cetateniei ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate cris2279 cris2279 Buna ziua, Ma pregatesc sa fac o calatorie in Grecia si de aceea m-am dus sa imi fac, ca si anul trecut, cardul european de asigurare sanatate. Am dus ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate dupa casatorie in regim de urgenta Isabela_bv Isabela_bv Miercuri voi avea cununia civila si sambata trebuie sa plecam din tara. Nu stiu cum trebuie sa procedez sa schimb cartea de identitate cat mai repede dupa ... (vezi toată discuția)