Am nevoie de o părere. Am fost exmatriculata acum 3 ani. Când am terminat facultatea, fără taxa, totul era în regulă, aveam toate examenele luate, aveam bursa de merit, doar ca am amânat licența, nu m am înscris în acel an. Anul acesta am vrut să o dau și mi au spus ca fost exmatriculata în toamna 2022. Nu m au anunțat, nu am primit înștiințare înainte, nici după. În noiembrie 2022,m au sunat sa restitui bursa pe care mi au dat o pe timpul verii și m au amenințat ca dacă nu o restitui nu pot da licența și nu îmi pot lua diplomele, atat cea de bac și cea aferenta licenței, plus ca va ajunge situația la rector etc. Atunci nu mi au adus la cunoștință faptul ca sunt exmatriculata. În acel caz mai trebuia sa dau bursa înapoi?
Apoi în acest an când am aflat ca m au dat afara, mi au spus ca nu am promovat un examen, deși le am pe toate promovate. Este legat de prezentarea practica a proiectului de licență. Mi am întrebat colegii și au spus ca niciunul nu a mai dat niciun examen după finalizare, chiar dacă au dat licența unii inclusiv in acest an, fără probleme. Am fost singura care nu a promovat pe acest motiv. Fără înștiințare, fără sa știu ca era nevoie de o nota pentru acest lucru. Acum sunt obligata sa plătesc anul 3 complet și sa aștept pana la vara sa o dau și mi au spus ca nu exista alta soluție.
Am nevoie de o părere legala și dacă aveți experienta și idee în ce aș putea să fac mai departe în speranța că îmi pot sa licență în această toamnă. Ce aș putea să fac?