avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stie cineva daca as putea sa trec in noul Reges ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stie cineva daca as putea sa trec in noul Reges ...

Buna dimineata! Stie cineva daca as putea sa trec in noul Reges, doar salariu de incadrare fara sporuri , tinand cont ca am stipulat in contractul colectiv de munca ca se calculeaza la salariu de baza realizat din productie, iar la mine productia e 0 de cateva luni?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:02, 28 Iulie 2025
da, se poate trece in noul Reges, doar salariu de incadrare fara sporuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime lif lif Conform art.41 din ccm :părţile contractante sunt de acord ca în perioada următoare să acţioneze pentru includerea unor sporuri în salariul de bază, ... (vezi toată discuția)
Salarizare alinacraciun alinacraciun buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru o firma de comert , pentru vanzatorii de pe gestiuni , se poate face salarizare in functie de targhet , cu act ... (vezi toată discuția)
Revisal broscuta21 broscuta21 Buna dimineata. Ma confrunt cu o situatie destul de dificila in ceea ce priveste noul Revisal. Am vazut ca acum te pun sa treci si ce sporuri iau oamenii. Eu ... (vezi toată discuția)