avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligații de arhivare SRL fără activitate din 2015
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligații de arhivare SRL fără activitate din 2015

Bună ziua. Am avut Srl dar din 2015 nu am mai avut activitate. In 2025 Am radiat firma. Pot distruge documentele (facturi,nir-uri,raporte gestiune,rapoarte casă )??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:12, 7 August 2025
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ] /
Procedura de distrugere documente
[ link extern ]
De ce nu răspundeți concret Da sau Nu.
..
Numai daca cititi cu atentie in link-uri, veti primi raspuns. Trebuie sa analizati singur, in ce situatie va aflati. Nu vem de unde sa stim, doar din mesajul dvs.
Raspunsurile date sunt destul de clare... la o intrebare cu continut general se raspunde tot la modul general.

Concret nu se poate spune decat daca sunt postate /prezentate exact cerintele prevazute de lege pentru distrugerea documentelor .

leonard1971 a scris:

De ce nu răspundeți concret Da sau Nu.
..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota 4 din bilant Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Cum ar trebui sa clasific cheltuielile activitatii de baza, cheltuielile auxiliare, cheltuielile indirecte de productie, cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Ce faci dupa ce ai absolvit facultatea de drept? Manuela23 Manuela23 Am terminat Facultatea de Drept si continui in anul II la ASE. Imi doresc sa am un job part time pentru a nu avea probleme la facultate. Ma numar printre cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! de ce permiteti sa se folosească nume si date ale ... Pavel Pantea Pavel Pantea Buna ziua ! De ce permiteti sa se folosească nume si date ale unei persoane daca regulamentul nu permite asta ? (art.2-2.1) De ce nu l-ati sters imediat, ... (vezi toată discuția)