Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Doresc sa cumpar o masina in weekendul acesta, dar vanzatorul nu poate scoate certificatul fiscal ...

Buna ziua! Doresc sa cumpar o masina in weekendul acesta iar vanzatorul nu poate scoate certificatul fiscal saptamana aceasta doar saptamana viitoare, pot pe contractul de vanzare-cumparare sa adaug o clauza in care se obliga sa imi dea fiscalul saptamana viitoare? Masina nu poate fi radiata fara numerele de inmatriculare asa-i?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:25, 28 Iulie 2025
Buna ziua

Vanzatorul este obligat oricum prin lege sa va dea fiscalul. O mentiune suplimentara pe contract nu va va ajuta in cazul in care vanzatorul se va dovedi de rea credinta.

Nu dati banii pana nu va da fiscalul, asta e cea mai sigura varianta.

Fara fiscal, nu veti putea inmatricula masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme la inscrierea masinii Katri Katri De curând, am cumparat o masina adusa din strainatate. Am apelat la o firma de intermedieri auto pentru o efectua toate demersurile necesare inscrierii. Am ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare auto viorelv viorelv In luna decembrie un prieten a vandut o masina avariata cu numere provizorii care au fost scoase pe numele lui , a încheiat cu cumpărătorul un contract de ... (vezi toată discuția)