avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Drept penal, ordonanța de clasare contestată la care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Drept penal, ordonanța de clasare contestată la care se menține ...

Buna ziua! Ordonanța de clasare contestată la care se menține art. 339 al 1,4 și ,5 ccpen. Mai am alta cale de atac? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Intr-un dosar penal, daca eu, partea vatamata contest ordonanta ... snipe1975 snipe1975 Intr-un dosar penal, daca eu, partea vatamata contest ordonanta de clasare iar raspunsul la contestatie vine dupa depasirea termenului de 20 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Conexare contestatii? aidu aidu Am formulat plangere in instanta, in temeiul art. 340 CPP, impotriva ordonantei de clasare a procurorului. Pana la momentul respectiv, procurorul superior ... (vezi toată discuția)
Solicitare ordonanta. Narcisa_ Narcisa_ Eu am depus o plangere penala fata de un vecin. Solutia mi-a fost comunicata, nu s-a dispus urmarirea penala fata de vecinul meu. Am atacat ordonanta la ... (vezi toată discuția)