avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul refuză să emită constatare scrisă ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul refuză să emită constatare scrisă pentru infiltrații repetate – ce pot face?

Salut,

Acum un an am achiziționat un apartament nou, direct de la dezvoltator, situat la ultimul etaj. La aproximativ șase luni de la cumpărare, după o ploaie, au apărut infiltrații în baie. Am notificat dezvoltatorul, care a afirmat că a remediat problema, însă nu mi-a furnizat nicio dovadă sau document care să confirme intervenția.

Ulterior, problema s-a repetat la fiecare ploaie, iar eu am transmis noi notificări. De fiecare dată, dezvoltatorul a susținut că a intervenit, dar a refuzat în mod constant să îmi ofere în scris o constatare a problemei sau a lucrărilor efectuate.

Ce pot face în această situație, din punct de vedere legal, pentru a-l obliga să remedieze definitiv problema și să îmi transmită un document oficial care să ateste constatarea și intervențiile efectuate?

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:47, 29 Iulie 2025
Prima data ar trebui sa va uitati in contractul de V/C - ref. garantii, vicii ascunse, drepturi si obligatii.
As consulta un avocat in acest sens.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o problema cu vecina de la etajul 10. aceasta ... Jhonny8574 Jhonny8574 Buna seara. Am o probelam cu vecina de la etajul 10. Aceasta are o terasa descoperita care imi provoaca inundatii in balconul meu acoperit. Blocul este ... (vezi toată discuția)
Infiltratii apa de pe terasa blocului falcon10 falcon10 Buna seara, In urma cu 3 ani am achizitionat o garsoniera, intr-un bloc nou. La doar cateva luni dupa ce ne-am mutat, in baie a inceput sa picure apa. La ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita ... ioana2122 ioana2122 Buna ziua, in luna iunie am achizitionat o casa nou construita de la dezvoltator, prin credit ipotecar, ulterior achizitionarii am intampinat urmatoarele ... (vezi toată discuția)