avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... În cazul unui contract de asociere în participatiune ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

În cazul unui contract de asociere în participatiune ...

Bună ziua. Dacă poate cineva să-mi spună în cazul unui contract de asociere în participatiune între pers jurid și pers fizica, pers fizica trebuie sa achite 10% din venitul pers fizice sănătate și unde se declara în decl 112 acea pers fizica, ce suma trebuie sa achite lunar, nu găsesc în A, B sau C?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract ... ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract de participatiune cu un srl, el nemaiavand dreptul la angajat, codul civil nu se pupa cu ... (vezi toată discuția)
Venit negrila negrila daca eu, persoana fizica obtin un venit in urma unui contract de asociere in participatiune cu o persoana juridica(SRL), trebuie sa declar la finante si sa ... (vezi toată discuția)
Pfa, contract de asociere in participatiune - ce taxe platesc la stat? livia19 livia19 sunt PFA si am un contract de asociere in participatiune cu o firma, la care am si un contract de munca cu 2 ore pe zi/ 10 ore/saptamana si un salariu brut de ... (vezi toată discuția)