avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract ...

Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract de participatiune cu un srl, el nemaiavand dreptul la angajat, codul civil nu se pupa cu codul muncii, dar șoferul trebuie sa achite lunar prin acel srl cass de 10% din venit, știe cineva în ce rubrica din decl 112 trebuie completat venitul șoferului soferului, în ce punct A sau B sau C. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 27 Iunie 2025
Cine nu are dreptul la angajati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unii șoferi vor sa facă contract participatiune cu un asociat de la o firma ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună seara. Dacă s-a confruntat cineva cu o problema de genul:unii șoferi vor sa facă contract participatiune cu un asociat de la o firma, un srl, și ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă un șofer face contract de participatiune cu ... ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună ziua. Dacă un șofer face contract de participatiune cu un srl mai trebuie sa fie și angajat cu contr munca, sa i se revină și sa i se vireze lunar ... (vezi toată discuția)
Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)