avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... După 6 luni de concediu postnatal, am intrat în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

După 6 luni de concediu postnatal, am intrat în stimulent insertie ...

După 6 luni de concediu postnatal, am intrat în stimulent insertie la locul de munca, revenind astfel pe post.
As putea sa ma suspend din nou din funcție?
Din motive personale temporare nu reușesc sa ma mai duc la munca.
Menționez ca am un copil de 1 an.
Sunt functionar public.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:53, 31 Iulie 2025
Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de OUG nr.111/2010.

In speta, puteti reintra in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintrare in concediu crestere copil Aldana Aldana Buna ziua, ma aflu momentan in concediul medical postnatal. Luna viitoare insa, trebuie sa ma intorc la munca la jumatate de norma si doar pentru cateva ... (vezi toată discuția)
Ccc Andra2806 Andra2806 Buna ziua!Daca sunt in ccc si ma intorc la munca intru in stimulent si daca la munca nu mi covine pot reintra in ccc! (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie alexandra001 alexandra001 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma informeze cum ma pot reangaja daca: - trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie de creste a copilului pe 1 an de ... (vezi toată discuția)